In deze rubriek vindt u alle informatie over werk en inkomen van de gemeente Eindhoven.Inkomen In deze rubriek vindt u alle informatie over werk en inkomen van de gemeente Eindhoven. Houd de CTRL-toets ingedrukt om meerdere provincies te kiezen. Onder Nieuwsarchief kunt u de zowel de persberichten als de oude nieuwsberichten van de Dienst Werk en Inkomen vinden.

In de grafiek krijgt u dan de hoogte en duur van mogelijke WIA-uitkeringen per 1 januari 2007 te zien en wat dat betekent voor het totale inkomen. We hebben een aantal voorbeeldsituaties op een rijtje gezet. Als u al op jonge leeftijd arbeidsongeschikt bent en daardoor niet in staat om te werken, hoeft u niet afhankelijk te zijn van uw ouders of van de bijstand. Mogelijk komt u in aanmerking voor een uitkering voor jonggehandicapten.

Meneer Jansen is ziek geworden en kan niet meer werken. Uitgangspunt voor de berekening is het jaarsalaris dat meneer Jansen verdiende toen hij ziek werd. De politieke leiding van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is in handen van minister De Geus en staatssecretaris Van Hoof. Bovendien hebben we voor u de regelgeving op een rijtje gezet. Deze uitzonderingen gelden niet als een alleenstaande ouder bij zijn kinderen in Nederland wil verblijven. Wanneer de afwijking te groot wordt, kiest men een nieuw basisjaar. Een grootheid wordt in het basisjaar op 100 gesteld.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu