Ik zou gewoon wachten met kopen tot je het geld gespaart hebt.Geld Lenen Ouders Bij een doorlopend krediet, mag je tot een bepaald bedrag geld opnemen. Dat zou betekenen dat je een jaar over het terugbetalen doet etc. Lenen moet je sowieso nooit doen, komen toch alleen maar problemen van, je word misschien wel lekker gemaakt door die commercials het is toch allemaal oplichterij. Als je dan lekker verder spaart terwijl je rond rijdt in je eerste autootje, kun je later altijd verder kijken. Bij een persoonlijke lening spreek je van tevoren af hoeveel geld je leent. Niet persoonlijk, maar wel volksstammen voorbij zien komen die uit hun huis gezet werden vanwege het afsluiten van leningen voor consumptiegoederen als tv's, auto's, etc. Ik zou gewoon wachten met kopen tot je het geld gespaart hebt. Maar lenen voor een auto die geen positief rendement gaat opleveren is oliedom. Maar een toyota starlet oid, dat zijn wagens die koop je voor weinig en kan je altijd snel weer kwijt voor een goede prijs.

Is een reden waarom ik zelf nog steeds geen auto rijdt, want mijn overige hobbys en interesses kostten al een hoop geld. Het is niet erg verstandig op je 18e met dat inkomen al zo'n grote lening af te sluiten. Of je moet een oldtimer kopen, die worden alleen maar meer geld waard en je hoeft geen wegenbelasting te betalen en als je slim bent ga je dan op gas rijden, lekker voordelig. Ik was in totaal 1800 euro kwijt alles inclusief en ik heb 38 uur gelest en in één keer mijn examen gehaald. Denk dat het ook heel erg lastig wordt een geldschieter te vinden. Spreek af wanneer je terugbetaalt en houd je aan die afspraak.

Leen je geld voor een artikel dat je maar twee jaar kunt gebruiken? Zorg dan dat je de lening binnen die twee jaar hebt afbetaald. Je bent zo kwaad, je weet dat je gelijk hebt en zij niet. Heb je geld uitgeleend maar niet teruggekregen? Vraag er om en maak duidelijk dat je je geld terug wilt. Dat ding gaat alleen maar dalen in waarde, en positieve cashflows hoef je er niet van te verwachten. Een auto pas kopen als je je leven interessant vindt is weer het andere uiterste. De kans dat je in de eerste maanden een deuk rijdt ofzo is namelijk best aanwezig he. Hebt u problemen met het openen van onze artikels in PDF-formaat? Raadpleeg dan onze faq.

Maar laten we realistisch blijven, dit zijn de jaren 90. Vertel ze dat er ouderlijk toezicht zal zijn en je op tijd thuis zult zijn. Daar bovenop komen nog je benzine kosten, denk aan ongeveer 12 euro per 100km. Maar dat komt waarschijnlijk omdat je nog thuis woont en naar de middelbare school gaat. Als je eenmaal je rijbewijs hebt en je wilt een auto kopen moet je je realiseren dat de verzekering en wegenbelasting heel veel kosten. Stel voor te gaan zitten en deze situatie als volwassenen te bespreken. Zeker omdat je ook nog je rijbewijs enzo moet halen en hoe erg heb je die auto direct nodig. We hebben een paar regels gemaakt die in ongeveer elke sitatie werken.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu