Ik hoop dat alles in Nederland goed gaat met iedereen.Rolstoelen Krukken Lenen In Amsterdam Maar dan zie ik bij ons in de flat een stel met drie kinderen. En dan heb je net tegen heug en meug je bord netjes leeg gemaakt. Het is weerzinwekkend dat mijn leven zo moet eindigen. Vanaf de eerste zwangerschap heb ik last van mn bekken gehad. Ik heb bij de zwangerschap van de eerste ook een instabiel bekken gehad.

Ligt eraan waar je bent! In Afrika is hij zwart met witte strepen. Heerlijk! Ik blijk toch wel meer kaas-gek te zijn dan ik van mezelf wist. Nu moet ik even kijken hoe ik het verder ga indelen. De staart heeft hij ook nog steeds en gebruikt hij als vliegenmepper. Zaterdagmiddag ging ik weer terug naar het rustigere Moshi. Dit was natuurlijk ook een heel verschil met de geestelijk gehandicapten.

Inmiddels was er wel al veel regen, maar het was wel nog warm. Die hotelkamers hebben namelijk behalve een deur, ook een schuifraam. Na de wandelingen stond de warme lunch al klaar, met o. Mijn dochtertje is nu 16 maanden en nog steeds heb ik last van klachten.

Ik ben nog steeds aan het trainen en heb nog wel klachten. Anders had ik vanuit Mombasa weer helemaal terug gemoeten. Ik kan kiezen tussen morfine en het doorsnijden van een paar zenuwen. Je kunt dus niet zeggen dat wij een zwaar beroep op de gemeenschap doen. Nu na 17 jaar kan ik met enkele belemmeringen er goed mee om gaan. Bedankt voor de mailtjes! Anouk, gefeliciteerd met je nichtje. Mara hielden, genoten we na van het leeuwen-incident.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu