Ik heb daar in Nakuru ook erg moeten lachen om het nieuws op TV.Rolstoelen Krukken Lenen In Amsterdam Wat mij in deze tweede zwangerschap erg geholpen heeft is M. Als je zulke pijn hebt kun je niets anders doen dan liggen. Maar intussen hebben oudere chronisch zieken het zeer zwaar te verduren.

Ik hoop dat alles in Nederland goed gaat met iedereen. Verder gewoon erg veel geluierd, gezwommen, gelezen. Sessink uit Keyenborg is moeder van twee ernstig zieke kinderen. Ik ben nu na zeven maanden weer redelijk de oude, maar ben er nog lang niet. De oefeningen worden liggend op bed en zittend op een stoel gedaan. Maar als ik jullie verhalen lees, kan het dus nog wel langer duren. Telegraaf doet een boekje open over de problemen in de zorg. Mooi, nieuw Frans restaurant in de Jordaan genaamd L'Olivier. Daar was een week lang een tandartsenproject aan de gang.

Moshi werd telkens zenuwachtiger van het vertalen van al die vragen, hahaha. Kenianen die dan gesponsord worden door een welwillende buitenlander. We hebben 3 locaties bezocht, telkens onder een overhangend gewelf. Overigens denk ik eerder dat hyena's de boosdoeners zijn i. Mn verlangen naar een 2de is erg groot, dat ik daar de pijn wel voor over heb. Maar ik wilde ook wel even lekker alleen zijn, wat lezen en schrijven.

Mijn vriend en ik zijn er met Valentijnsdag wezen eten,hartstikke leuk,er was live muziek,oesters en champagne. Ik ben 8 weken geleden bevallen van een prachtige dochter. Maar wel mooie visjes gezien en een grote rode zeester. Gek genoeg speel ik momenteel met dezelfde vraag als jij. Na een plaspauze kwam ik terug en was mijn stoel bezet. Een cheetah van heel dichtbij, wat een mooi beest is dat toch. Ik probeer ook wat Swahili te leren, maar dat is best moeilijk hoor. Zo heb ik nog altijd hulp voor bepaalde huishoudelijk werkzaamheden o. Misschien kan iemand mij een andwoord geven op mijn vraag.

En het spannendste van die nog steeds woensdag moest nog komen. De heer Methorst uit Den Haag moet volledig verzorgd worden. En ik denk dat menig masseur zich ook bescheurt als ' ie het hoort. Die Arabieren weten wel wat ze met hun geld moeten doen. Ik weet even niet meer precies waar ik gebleven was. Ongelooflijk, het lijkt wel uit een Kuifje-verhaal. Met 7 mnd zwangerschap kon ik niks meer zelfs niet de glazen afwassen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu