Ik betaal al genoeg voor het onderhoud van de wegen.Terugzenden Van Nummerplaten Ze kunnen dan wel verschillen van nationaliteit, ze zijn wat ze zijn, en hun doel is wat het is. Om dit te handhaven is natuurlijk ook weer een leger ambtenaren nodig. Ik vind het vignet schitterend als ze den helft van de wegentaks dan ook meteen afschaffen. Dat is erg verstandig, zwijgen tot de ware toedracht gekend is, meer mensen zouden dat moeten doen. Dit moeten zowat de eerste woordjes zijn van een rode politucs. Verder mogen ze hun Herman Brood kunst houden ik heb géén tijd in de toekomst nodig om die klads-spullen aan de vuilbak toetevertrouwen. De allochtone gemeenschap is ontzet omdat er geen bloemen worden gelegd op de plaats van het voorval.

Als Vlaanderen het durft dan ganek ouk is wreed van mijne teut gaan maken. Deze diensten moeten rekening houden met de bepaalde dienstregelingen en tarieven. Energie-intensieve bedrijven die de uitstoot van broeikasgassen verminderen worden helemaal vrijgesteld van accijnsrechten op brandstoffen. Eerder kon je al lezen hoe nefast de linkse politiek is, voor de allochtone medeburger. Het attest wordt geweigerd of ingetrokken indien de bestuurder niet meer voldoet aan één of meerdere van deze voorwaarden.

Voor of tegen een vignet, die Waalse minister is er uiteindelijk toch in geslaagd om Kathleen van Brempt aan het werk te krijgen. Kortom, een onafhankelijk vlaanderen is alweer een stapje dichterbij. Zulk gedrag kan je niet meer menswaardig noemen, het lijken wel groepjes hyena's die door de straten van Antwerpen dwalen. Gelukkig voor superman en de pers is alles weer op zijn pootjes terecht gekomen. Ik hou mijn hart vast wat het ons gaat kosten wanneer de buurlanden hun systeem gaan verstrengen of invoeren Nederland, Duitsland door het Belgisch vignet. Ik woon tussen allochtonen, ga regelmatig naar Frankrijk, waar het ook niet zo koek en ei is met de samenleving.

Ik weet bijgod nog niet welke wegen dat zijn in m'n eigen streek. Als ze alleen zijn, zijn ze niets waard en durven hun mond nog niet opendoen maar in groep zijn ze dodelijk brutaal. De belasting voor bedrijfswagens is voortaan verschuldigd voor een jaar. En de andere wordt om de haverklap voor de schijnwerpers gehaald als 'éminence grise'. Sinds wanneer vond er een slimme kwast het nodig om inkomen te koppelen aan gelijkheid. Voor het ongeregeld vervoer wordt de machtiging door de federale Openbare Dienst voor Mobiliteit en Vervoer. Je hebt een stickertje nodig voor autowegen en gewestwegen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu