Iedere procedure kent zijn eigen vormvereisten en mogelijkheden.Mogelijkheden Schuldeisers Of dat een andere schuldeiser het faillissement van uw klant aanvraagt. Daarna ben ik met Peter en zijn vader gaan zwemmen in het zwembad van revalidatiecentrum de Roessingh. Daar antwoordt de minister op in een nota naar aanleiding van het verslag en op basis daarvan wordt het wetsvoorstel plenair behandeld. De crediteuren die niet gebonden worden door de surseance, voornamelijk de bank en de fiscus, moeten voldoende vertrouwen hebben in de goede afloop omdat zij geheel vrijwillig moeten meewerken. Ik ben uitgenodigd om vooral nog eens langs te komen en volgend jaar nogmaals een inleiding te verzorgen. De Amsterdamse zakenman moet de luchtvaartgroep nu zelf leiden. Analisten zijn laaiend enthousiast of zien het fonds als eeuwige belofte. Een schuldeiser krijgt via een minnelijk akkoord doorgaans slechts een deel van zijn vordering terug. Gevolg kan zijn dat de ondernemer zelf in betalingsproblemen raakt.

Allereerst moet u al de posten op de begroting nog eens langslopen. Ik heb veel bekenden gezien en we hopen met zijn allen dat ik volgend jaar echt een nieuwe locatie mag openen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu