Hoe meer verzekeringen u namelijk sluit, hoe hoger uw korting.Woonhuis Verzekeringen Verzekeringen Hypotheken Hypotheek Online Vliegtickets Verzekering Hypotheek Online reisboeking of lastminutes. Unigarant heeft een compleet eigen visie op verzekeren. Onvoorziene omstandigheden zoals brand, inductie, inbraak of waterschade kunnen leiden tot verlies of beschadiging van uw woonhuis. Ook schades kunnen via Mijn Polismap gemeld worden. Hoe meer verzekeringen u namelijk sluit, hoe hoger uw korting.

Informatie over alle soorten woonverzekeringen, een begrippenlijst en antwoord op de meest gestelde vragen. Hetzelfde geldt als bij autoleasing, dat de premie meestentijds gebaseerd wordt op de schadehistorie over de afgelopen jaren. Veel mensen kunnen weer van zorgverzekeraar veranderen. Voor veel Nederlanders is er niets leuker dan op vakantie gaan.

Voor horeca bedrijven hebben wij een aantal mogelijkheden bij verschillende maatschappijen. Naast onze zeer scherpe tarieven voor de lesauto kennen wij bij uitbreiding van het autopark met nieuwe auto's direct hoge aanvangskortingen. Het kostbaarste bezit is dan verzekerd tegen nagenoeg elke schade. Iedereen heeft wel eens pech in zijn leven en dat is bijna altijd vervelend.

Als een persoon is overleden zal er een uitvaart komen in de vorm van een begrafenis of crematie. Het sluiten van de verzekering gaat eenvoudig en snel. Toch kan het ook u overkomen! Maakt u zich hier geen zorgen meer over en verzeker uw bezitting zo passend mogelijk. Verzekeren van huis in buitenland, kunst en kostbaarheden. De eerste premies voor de nieuwe basisverzekering zijn betaald. Met Mijn Polismap heeft u uw eigen digitale assurantiedossier.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu