Hier kun je je ervaringen met incassobureaus delen.Als u als klant vindt dat u u goed en voldoende verweerd hebt en de zaak niet op zijn beloop hebt gelaten, blijf dan niet telkens reageren op incassobureaus. Deze nieuwe categorie heet bezwaren of klachten en bevat momenteel 3 voorbeeld brieven over diverse onderwerpen. Hier kun je je ervaringen met incassobureaus delen. Dat heb ik geweigerd en heb naar een specificatie van de kosten gevraagd. Een deurwaarder kan beslag leggen op uw loon, inboedel of huis; een incassobureau mag dat niet.

Vraag het maar verder bij hun na, voor zover ik lees en als jij nog geen dagvaarding heb ontvangen of een uitspraak van de rechter is geweest dan lig het nog bij de incassobureau. Ook zijn er weer 5 nieuwe voorbeeldbrieven toegevoegd onder de categorie huur. Nieuwe categorie Er is een nieuwe categorie bijgekomen, namelijk incasso. Bewaar altijd een kopie van brieven die u schrijft. De juiste incassokosten zijn ? 44, zie de staffel en niet ? 67,-. Hij is dan ook aan vele wettelijke regels gebonden. Let op! De meeste deurwaarders houden er een incasso-afdeling op na. Het maakt uit of u te maken krijgt met een incassobureau of met een deurwaarder.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu