Hier kan je meer lezen over deze nieuwe en andere premies.



Nieuwe Renovatiepremie 2007 Het goedkopere nachttarief voor elektriciteit zal in 2007 ook tijdens het weekend gelden. Vlaamse regering moet worden voorgelegd voor goedkeuring. Hier kan je meer lezen over deze nieuwe en andere premies. We zijn er even tussenuit tot 09 januari om u daarna weer vollop van dienst te zijn. De voorbereiding van de renovatiepremie zit nu goed op schema. Years also evenly divisible by 100 are not leap years, except for. De renovatiepremie is een premie voor particulieren, vooral voor eigenaar-bewoners.

Vanaf dit jaar voorziet de Vlaamse overheid een renovatiepremie. Zo kunnen de huishoudelijke taken voortaan ook in het weekend worden uitgevoerd. In dit artikel vind je de belangrijkste veranderingen voor bouwers en verbouwers die starten op 1 januari 2007. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. De nieuwe regels sluiten aan bij een Europese richtlijn. Years evenly divisible by four are normally leap years, except for. Voor deze premie is voor 2007 in totaal 50 miljoen euro voorzien in de begroting van de Vlaamse regering. Dirk Van Mechelen breidt de vrijstelling van stedenbouwkundige vergunningen voor kleine werken uit. Door hier uw gegevens in te voeren, schrijft u zich in op onze e-letter.

Vermoedelijk wordt hierover beslist eind januari, begin februari. Dit leidt tot een verdere verslechtering van de huisvesting. Wel is de premie beperkt tot de enige gezinswoning, die minimum 25 jaar oud moet zijn.

Bovendien moest een dergelijke premie ook de middeninkomens ten goede komen. Daarna kan de Vlaamse regering een definitieve goedkeuring verlenen. Een belangrijk deel van deze maatregelen heeft zelfs een behoorlijke impact op jouw portefeuille. De precieze modaliteiten liggen evenwel nog niet helemaal vast. Vlaamse Grondenbank heeft het groene licht gekregen van het Vlaamse Parlement. Startend Thermisch Specialist voor mechatronische projecten, Orion Engineering B. Heb je onze dromedaris gezien? We zijn gestart met een reclamecampagne in de PubliNieuws, de plaatselijke streek-krant. Definitieve goedkeuring door de Vlaamse regering wordt eind februari verwacht zodat de premie in de loop van maart kan worden aangevraagd. Facturen mogen bij aanvraag maximaal 3 jaar oud zijn.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu