Het verloop van de lening staat dan ook geheel vast.Persoonlijke Lening Bij het afsluiten van uw lening wordt tegelijk de rente vastgelegd voor de hele periode, ongeacht eventuele toekomstige rentestijgingen. Een goed krediet is bij uitstek een kwestie van maatwerk. Is het voor u wellicht interessant om uw huidige leningen te laten oversluiten naar de Postbank? Doe de leentest en u weet het meteen. Dat is prettig, want daardoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

De praktijk heeft uitgewezen dat het oversluiten van bestaande leningen vaak een veel lagere maandlast tot gevolg heeft. Kent u dat? Uw woning is nodig aan verbetering toe. Uw lening wordt volledig afgelost binnen de door u gekozen termijn. Langere looptijden zijn in bepaalde situaties ook mogelijk bijvoorbeeld bij een verbouwing. Geld nodig, geld lenen, een hypotheek, auto financiering, lening of een doorlopend krediet tegen een vaste lage rente. Het kan altijd voorkomen dat u voor grote uitgaven komt te staan, terwijl u op dat moment niet over . Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. Vooraf wordt vastgesteld wat er per maand betaald dient te worden aan de lening.

Het verloop van de lening staat dan ook geheel vast. Bij het afsluiten wordt tegelijk de rente vastgelegd voor de hele periode, ongeacht eventuele toekomstige rentestijgingen. Bij deze leningvorm krijgt een klant in een keer de beschikking over het geleende bedrag.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu