Het team van Bureau Lampaert staat u met raad en daad bij.Incasso Bureau Ook niet doen, je hebt alles betaald, en hebt dientengevolgee geen probleem, incassoburo en Tiscali hebben wel een probleem. Intrum Justitia doet inmiddels of hun neus bloed, door doodsimpel alles uit de eerste twee brieven te herhalen, zonder te reageren op mijn schrijven. Het team van Bureau Lampaert staat u met raad en daad bij. Net als U stellen wij namelijk ook prijs op de goede naam die wij hebben opgebouwd. Daarbij wordt vooruitstrevend gebruik gemaakt van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en internet, maar zal de menselijke factor altijd de beslissende rol blijven spelen.

Vraag altijd om een specificatie van de schuld en apart van de kosten. Het beleid is resultaatgericht met een snelle communicatie. Zo worden mogelijke misverstanden in de beginfase uitgesloten. Bewaar altijd een kopie van brieven die u schrijft. Neem daarom een wijs besluit en kijk vandaag nog uw boekhouding door, om te zien welke facturen in aanmerking komen voor een opdracht. Ik snap niet zo goed dat je nog een naheffing krijgt.

Ik ben overgestapt naar CompuServe en nooit geen 1 probleem meer gehad en de telefonie is veilig. Snelheid, doortastendheid, know-how ťn gezond verstand zijn de sleutelwoorden bij de behandeling van uw dossiers. Ik kom op dit en andere fora van radar regelmatig de naam Uranus tegen en dan meestal in combinatie met zeer positieve berichten over Compuserve. Wacht niet te lang met het vragen van juridische hulp. Bedankt voor de tips! Ik had in mijn woede een brief naar zowel Intrum Justitia gezonden, als naar Tiscali. Het einde van het liedje is nu dat allebei zich doodleuk stil houden. Die heb jij toch niet ingeschakeld, maar deze gaat aan de slag in opdracht van Tiscali. En jij communiceert gewoon met Tiscali en niemand anders. Tiscali snapt sommige dingen wel, andere dingen niet.

Naar onze mening is dat het omlaag brengen van de schuld die Uw klanten bij U hebben, om uiteindelijk te komen tot een zo optimaal mogelijke situatie. Door deze garantie kunt u er zeker van zijn dat er ons alles aan gelegen is om uw dubieuze debiteuren op een snelle en efficiŽnte werkwijze tot betaling aan te zetten. Niet in de stress schieten, hoofd koel houden, en lekker andere dingen gaan doen. Om dit te bereiken zal elke situatie apart moeten worden bekeken, geen bedrijf is immers gelijk.

Als wij uw vordering niet binnenkrijgen, betaalt u ook niets.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu