Het pandjeshuis biedt uitkomst voor een tijdelijke lening.Pandjeshuis Het pandjeshuis biedt uitkomst voor een tijdelijke lening. Een zekerheid te verkopen onder de beste voorwaarden. Mocht er desondanks toch iets aan het product mankeren dan kan onze reparatie-service uitkomst bieden. Het voordeel hiervan is dat U niet direct Uw spullen kwijt bent, maar ze binnen een vooraf bepaalde termijn weer terug kunt kopen. Direct geld lenen met goud, auto, motor of electronica als onderpand. Wij bieden U daarom de unieke mogelijkheid om niet direct Uw spullen te verkopen, maar om ze bij ons in onderpand te geven. Het terugkoopbedrag is het verkoopbedrag vermeerderd met rente en kosten.

Onze medewerkers bepalen de inkoopprijs van het artikel. Iedereen heeft wel eens een periode dat het financieel tegen zit. De rente wordt berekend per termijn termijn is 30 dagen. Voor de terugkoop kunt u terecht in één van onze inkoopwinkels.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu