Het grote voordeel is dat u direct over contant geld kan beschikken.Direct Lenen Het grote voordeel is dat u direct over contant geld kan beschikken. De aflossing van een lening kan op verschillende manieren. Geld nodig? Een voordelige lening sluit u af via Lenen. Binnen een vastgestelde looptijd met een vaste rente wordt er maandelijks afgelost en rente betaald. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Het kan voorkomen, dat u met spoed extra geld nodig heeft. Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Het is van belang dat u vooraf weet hoeveel u nodig heeft en hoeveel u maandelijks na de uitgave kunt aflossen.

Zo kunt u met snel goedkoop geld lenen en zonder dat u voor ongewenst verrassingen komt te staan. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Deze lening is geschikt als u een product met een beperkte levensduur aanschaft zoals bijvoorbeeld een auto. In het laatste geval wordt er gespaard of belegd via een verzekering of een losse rekening.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu