Het ereloon van de notaris is wettelijk vastgelegd en wordt bepaald volgens een degressieve schaal van percentages van de aankoopprijs.Schaal Ereloon Notaris Als je binnen de afgesproken termijn niets doet verloopt de optie en is de eigenaar vrij om het goed aan iemand anders te verkopen. De ontworpen regeling is illustratief voor het gebrek aan totaalvisie bij de regering. Het gaat immers om het eerste en enige krediet van meneer Peeters. De fiscus heeft twee jaar om de betaalde registratierechten te betwisten. Heeft de overleden partner echter nog wettige erfgenamen kinderen, ouders,.

Hoe hoger de rang wordt, hoe groter ook het risico wordt voor de schuldeiser. Deze raadplegingen worden per uur verrekend en geven geen verdere verplichtingen. Een hypotheek vestigen brengt onverbiddelijk kosten met zich mee. De opheffing gebeurt op kosten van de kredietnemer.

De bepalingen van Hoofdstuk 1 geven een nieuwe wettelijke grond aan de gerechtskosten die voor rekening komen van het budget van het Departement en van de Commissie voor de Gerechtskosten. Met de verkoopprijs van een grond of een woning ken je nog de totale kostprijs van je aankoop niet. De regeling van de gerechtskosten had een onderdeel moeten zijn van het mislukte Themisplan. Bent U tevreden over uw advocaat, laat het ons dan ook weten. Dringende en voorlopige maatregelen op grond van art.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu