Het contract heeft een waarde van ruim 35 miljoen euro per jaar.Contract De opzegtermijn hangt af van het soort arbeidscontract en van de duur van de tewerkstelling. Jaarlijks krijgt de onderneming meer dan 170 miljoen poststukken te verwerken. Het driejarige contract heeft een waarde van 134 miljoen euro. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck onderhandelt vanochtend in Zweden over de transfer van Max von Schlebrügge. De verdediger kan een contract tekenen van 3,5 jaar, maar zijn club Hammarby wil hem niet voor een zacht prijsje laten gaan. Analisten zijn laaiend enthousiast of zien het fonds als eeuwige belofte.

Het contract heeft een waarde van ruim 35 miljoen euro per jaar. Wanneer een proeftijd wordt bepaald, dan moet die ook schriftelijk worden vastgelegd. Vraag hierover vrijblijvend informatie bij een vakbond. Biotechnologie is booming, dus tijd voor een nadere kennismaking. Het concern verwerkt er nu maandelijks zo'n zestig miljoen brieven. Het is actief voor onder meer banken, media en nutsbedrijven.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu