Het burgerlijk wetboek bevat de rechten en plichten van samenwonenden.Samenwonen Als je gaat samenwonen is het de vraag of jullie wel bij elkaar passen. De ambtenaar van de burgerlijke stand moet hiervoor een akte van omzetting opmaken. Het burgerlijk wetboek bevat de rechten en plichten van samenwonenden. Ook bij de adoptie van het eerste kind kunnen de ouders kiezen. Trouwen of samenwonen? Wat zegt de Bijbel? @ ChristendomStudie over het huwelijk versus samenwonen. Hoe krijg je een gelukkige relatie? EngelsNegen adviezen voor een goede relatie, gebaseerd op een wetenschappelijke studie. Vijftien miljoen flexibele hypotheken voor vijftien miljoen mensen.

Lees verder over alles wat belangrijk is voor nieuwe samenwoners. Je kunt alle inkomsten in een gezamenlijke pot stoppen, of allebei een deel van de uitgaven betalen. De vrouw die het kind baart, is volgens de wet de moeder van het kind. De man kan het kind erkennen en is dan de vader van het kind. Zij heeft dit direct vanaf de geboorte van het kind. Als je ervoor kiest om alles op een gezamenlijke rekening te storten, kun je er gewoon geld vanaf halen als je het nodig hebt.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu