Het bedrag wordt automatisch van uw betaalrekening afgeschreven.Sparen En Lenen De betaalde rente is doorgaans niet meer fiscaal aftrekbaar in Box I. Ons Spaarkrediet is afgestemd op de nieuwste fiscale wetgeving. Dat is prettig, want daardoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Bij het afsluiten van uw lening wordt tegelijk de rente vastgelegd voor de hele periode, ongeacht eventuele toekomstige rentestijgingen. Banken speelden ook een rol bij het wisselen van geld. Zijn er nog vragen onbeantwoord gebleven dan kunt u deze hier stellen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. GraanbankenDe eerste banken bewaarden geen geld, maar graan.

Optimale flexibiliteit is dus gegarandeerd! Indien U de polis laat doorlopen tot Uw 65e jaar, houdt U nog een flink kapitaal over voor Uw 'oude dag'. Het bedrag wordt automatisch van uw betaalrekening afgeschreven.

Het veld dat u wilt berekenen moet u met de radiobutton selecteren. In het termijnbedrag wordt zowel de aflossing als de vaste rente berekend. Straks ongemerkt een 'flinke appel voor de dorst'! U mag ook méér inleggen, zodat U Uw krediet nog sneller kunt inlossen of er een nog groter eindkapitaal voor U overblijft. Bij de afsluiting van het betreffende handelsjaar moet dat negatieve saldo wel weer zijn aangezuiverd. Langere looptijden zijn in bepaalde situaties ook mogelijk bijvoorbeeld bij een verbouwing.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu