Het basis uurtarief verschilt van advocaat tot advocaat.Advocaat Kosten Voor incasso`s van vorderingen kunt u natuurlijk ook een advocaat inschakelen. Bij deskundigen zoals bijvoorbeeld een psychiater moet u meestal het uurtarief betalen. Het basis uurtarief verschilt van advocaat tot advocaat. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en achteraf kunt u de berekende werkzaamheden controleren. Daarnaast geven wij u vooraf een schatting van de te maken kosten. Bent u het niet eens met de beslissing op dat bezwaarschrift dan kunt u beroep instellen. Het is verstandig in een vroeg stadium naar een advocaat te stappen. Het uurtarief hangt af van de ervaring van de advocaat, de deskundigheid, of de zaak dringend is, de aard van de zaak enz. Voor ondernemers bestaan weer afzonderlijke mogelijkheden.

Als tussentijds blijkt dat deze hoger worden dan aanvankelijk begroot, dan informeren wij u daarover. Het griffierecht bedraagt het voor personen F 315 of voor bedrijven F 630. Voor vorderingen die niet in geld zijn uit te drukken betaald u F 55. Afhankelijk van de situatie spreken wij met u een uurtarief, vast bedrag of incassotarief af. Voor drie soorten rechtsspraak gelden drie verschillende griffierechten.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu