Het aantal faillissementen en schuldsaneringen is sterk gegroeid.Faillissement Veilingen Koffiemachines Verkoop van een partij in zeer goede staat verkerende Autobar Roma koffiemachines met onderkast. De Amerikaanse automaker Ford heeft in het tweede kwartaal een verlies van 123 miljoen dollar geleden. Veiling van een groot aantal zeer professionele Maas international koffiemachines. NedCar moet zijn productie voortdurend terugschroeven door tegenvallende verkoopcijfers. Het is het zesde jaar op rij dat het aantal faillissementen en schuldsaneringen is gestegen en volgens Graydon mag derhalve gesproken worden van een historisch dieptepunt.

Het aantal faillissementen en schuldsaneringen is sterk gegroeid. Deze groei was vooral te danken aan de uitbreiding van het aantal lijndienstroutes en het vaker vliegen op een aantal routes. De nettowinst halveerde in het tweede kwartaal bijna, tot 239 miljoen euro. Van de tradionele geheugenchips werden er minder verkocht. Nuon had in het eerste halfjaar te maken met een daling van het aantal Nederlandse klanten voor gas en elektriciteit. De adviesprijs van een liter euro ongelood bedraagt nu 1,369 euro, super plus kost 1,423 euro en een liter diesel is terechtgekomen op 1,079 euro. Het gerucht sluit goed aan op een publicatie van Bear Stearns, dat eind december schreef dat Google zich gaat richten op hardware met het zogeheten Google Cubes. Het bedrijfsresultaat steeg met 55,8 procent tot 528 miljoen euro en de omzet steeg van 5,12 miljard euro naar 5,64 miljard euro bekijk de cijfers. Daarna vraagt Tele2 voor de livebeelden 10 euro per maand extra.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu