Heeft als specialiteit huurincasso, aanmaningen en last-calls.De mogelijkheden om consumptief krediet aan te vragen en luxe artikelen op afbetaling te kopen worden beperkt. Vandaag ontvingen wij een brief van Intrum Justitia inzake een openstaande post. Veel mensen worden op deze manier geintimideerd en maken gelijk geld over. Nu zou er een nieuw termijn in gaan ware het niet dat het vorige al ruim verlopen was.

PvdA-Kamerlid Noorman had het voorstel ingediend, omdat de afgelopen jaren het aantal mensen met schulden flink is toegenomen. Voor ons wordt het lastig om in onze eigen administratie na te spitten of we misschien iets over het hoofd hebben gezien, want wij vernietigen onze administratie altijd na 5 jaar. Ik zou het in ieder geval wel even neerleggen bij je rechtsbijstand dan kun je altijd schermen met een advocaat.

Eisers hebben als gevolg van het onrechtmatige handelen van Spaink en de providers schade geleden en dreigen verdere schade te lijden. Omdat de opdrachtgever Tiscali mij niet bekend voorkwam heb ik gebeld om te vragen waar deze vordering in hemelsnaam over gaat. Bijna een kwart verwacht in het komende jaar er financieel op achteruit te gaan. Nee hoor, al was het nog waar, ook dan zijn ze nu te laat. Ieder bestand zoals bijvoorbeeld een homepage toegankelijk via het World Wide Web heeft een eigen aanduiding, de Universal Resource Locator URL. Jij hebt de plicht de boekhouding 5 jaar te bewaren.

Heeft als specialiteit huurincasso, aanmaningen en last-calls. Het werk Ability wordt momenteel door appellante sub 2. Marcel van Druten, Avaya small medium business channel manager, gaat vanaf 1 februari over naar Nortel.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu