Groningen 27-5-1891 door echtscheiding ontbonden d.Faillisementen Groningen Particulier Groningen 27-5-1891 door echtscheiding ontbonden d. Het is niet zeker dat het hier dezelfde Jan Teunissen als de bovenstaande betreft. Op 21-11-1831 verkoopt Johannes Olivier, particulier, een pand op de Groenmarkt te Dordrecht aan Abraham Olivier, meelverkoper. Ben zelf moeder van 3 kinderen waarvan 2 met een kleurstofallergie. Op 23-10-1830 verkoopt Lodewijk Willem Spruijt, particulier, een pand op de nieuwe haven te Dordrecht aan Jacobus van Maarseveen, commissionair.

Op 18-12-1815 verkoopt Anthony van Maarseveen, particulier, aan Hendrik Theodorus Sibelius Monhemius, apotheker, een pand in de Grotekerksbuurt te Dordrecht. De besloten dispositie van Hendrik Smit en wijlen zijn zr. Lochem 18-10-1748 hier heten de ouders Jan Gerritsen Smit en Jenneken Luunk te Lochem, ovl. Neem ik dus mee en ik eet het die avond of anders vries ik het in. Enige en universele erfgenaam zijn hun broeder Jan Smit, mr. En sta je er wel bij stil dat onze kinderen jou mogen verzorgen op je oude dag.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu