Gespecialiseerd in het verstrekken van geldleningen.Lening Zakelijk Biedt informatie over leningen en de mogelijkheid deze af te sluiten. Verleent bancaire diensten aan bedrijven en particulieren. De voorwaarden zowel als het leningbedrag stelt uw gemeente zelf vast. Bij financiele lease wordt min of meer aangenomen dat de gebruikers het risico heeft omdat een koopoptie altijd dusdanig laag is dat de klant geacht wordt het goed te kopen.

Algemene bank voor particuliere, mkb en grootzakelijke klanten. Biedt de mogelijkheid het kredietmaximum en de maandlasten te berekenen. Wilt u weten of het voor u interessant is om uw bedrijfshypotheek over te sluiten naar Postbank Zakelijk? Beantwoord enkele vragen en u ontvangt direct een advies. Bemiddelt in diverse kredietvormen en verzekeringen. Informatie voor particuliere en zakelijke gebruikers. Vorm van lenen, die juridisch gezien het meest te vergelijken is met huur. Gericht op leningen waarvan het geld aan het eigen huis besteed wordt.

Soms is een bedrijfslening nodig voor investeringen in de nabije toekomst. Men werkt zowel via intermediars als met klanten rechtstreeks. Algemene bank voor particuliere en zakelijke klanten. Daarnaast is de lener economisch gezien ook eigenaar. Biedt de mogelijkheid om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening aan te vragen. De inkomsten van uw vereniging of stichting mogen niet afhankelijk zijn van subsidies of sponsoring.

Bij particuliere lease hebben we in de meeste gevallen gewoon te maken met een lening. Help mee om de grootste handmatig bijgehouden gids op het Web nog groter te maken. Het maandbedrag wordt via een incasso automatisch van uw Zakelijke Girorekening afgeschreven. De Postbank toetst uw kredietwaardigheid onder andere bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel.

Maatschappij- en milieubewuste bank voor particuliere en zakelijke klanten. Gespecialiseerd in de levering van handelskredieten aan Turkse ondernemingen en aan hun West-Europese zakenpartners. Vereniging van instellingen die actief zijn op het gebied van financiŽle hulpverlening in de vorm van kredieten, schuldregeling en budgetbeheer. Aan en verkoop van vreemde valuta, travelers cheques en internationale money transfer. Het kan jaren duren voordat u uw investeringen hebt terugverdiend. Een ruime keuze, betaalgemak, snelle levering en Wehkamp-service en -garanties.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu