Gericht op leningen waarvan het geld aan het eigen huis besteed wordt.Met mogelijkheden tot online bankieren en beleggen. Bevat algemene informatie over de werking van deze instantie en het antwoord op de meest gestelde vragen. De huurder is geen economisch en geen juridisch eigenaar. Werkzaam als bankier voor de openbare sector, als bankverzekeraar voor particulieren en ondernemingen en op het gebied van private banking en vermogensbeheer. Bij een financial lease is de koopoptie dusdanig laag dat de klant economisch gezien geacht wordt het goed te kopen. Help mee met het bouwen van de grootste door mensen bewerkte directory op het web. Een koopoptie is een mogelijkheid voor lessee om het goed te kopen tegen de aangegeven prijs. Bij operationele lease mag de gebruiker het goed kopen aan het einde tegen een reeele waarde Als de waarde tijdens het gebruik daalt dan is dat voor risico van de leasemaatschappij. De Internationale IndustriŽle Bank Mejprombank met zetel in Moskou.

Bij lease is de juridisch eigenaar de leasemaatschappij. Aan het einde van het contract mag de verhuurder het goed te koop aanbieden. Bijvoorbeeld Nationale Hypotheek garantie of gemeentegarantie. Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Biedt de mogelijkheid om online geld te lenen, berekening van de maximale kredietlimiet en informatie over de diverse leenvormen. Dan zou het namelijk automatisch een financial lease zijn. De huurder krijgt het goed ter beschikking gedurende een bepaalde periode. Nieuws, aandelenindexen en informatie over bankdiensten en verzekeringen. Als u lineair aflost, betaalt u een vast bedrag aan aflossing en een variabel bedrag aan rente.

De koopoptie moet, als deze als aangegeven is, een reeel bedrag zijn ten opzichte van de te verwachten waarde aan het einde van het contract. De statuten van uw vereniging of stichting staan de aanschaf van onroerende goederen en de bijbehorende financiering toe. FinanciŽle ruimteVergroot uw kredietlimiet voor meer armslag.

Biedt producten op het gebied van sparen, beleggen, hypotheken en consumptief krediet voor de particuliere consument. Verzekeringen en financiele producten voor particulieren en bedrijven.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu