Gedurende de avond zijn er verschillende optredens gepland.Aanvragen Faillissementen Op Woensdag En ik wil me ook ff aansluiten bij DuPa, we waren inderdaad vastgeroest. Omdat Drechsel vertrekt, ziet De Vlieger zich genoodzaakt weer aan het werk te gaan. Ik heb trouwens via via vernomen dat het stadsarchief ook wel interesse had in het archief van Dio en dat ze het zelfs kostenloos over wilden nemen. Akkers heeft hij echter nauwelijks gezien; hij werkte vooral aan vergadertafels om de belangen van de sector te verdedigen. Het Venlose assurantiekantoor ging juni vorig jaar failliet.

Uiteraard ben ik bereid om mee te helpen met het archief. Schuldeisers dreigen binnenkort het faillissement aan te vragen van Air Exel, een onderdeel van de ExelAviationGroup, met 300 werknemers. Maar wellicht hebben jullie toch voor dit gekozen omdat jullie vorig jaar ook al een redelijk groot artikel over Dio geschreven hebben. Misschien ben ik een uitzondering dat ik geen gebruik meer maak van de termen kakker, alto, etc. Erkende zorgleveranciers die AWBZ-geld ontvingen, gaven dat ook uit aan auto's, dure managers en bonussen voor directies. Zolang er zulke doorstarters zullen zijn, is het einde van de internetval nog niet in zicht. Het liefst was hij beroepsmilitair geworden, of anders dominee, maar Aike Maarsingh 63 moest van zijn vader de akkerbouw in. De papieren acceptgiro blijft bestaan, maar raakt naar verwachting van de banken steeds meer in onbruik.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu