Ga verder met het inventariseren van uw schulden in het venster met de berekeningen.Concurrente Schulden Meestal is dit een periode van ongeveer twee of drie maanden. Bij mij ging het anders, ik werd hoofdelijk aansprakelijk gesteld voor de kosten van de zaak. Als verklaring voor de ontwikkeling van deze praktijk geeft R. Nu is alles verkocht en voor een schijntje wat het waard was. Dat heet een onschuldige laten boeten voor de wandaden van een ander. Geeft niets hoor, ben alleen al blij dat ik niet de enige ben. Dat leveranciers geld willen zien is natuurlijk normaal, maar dat een leverancier waar ik ruim 40 jaar zaken mee heb gedaan er een gerechtelijke procedure van maakt, dat vind ik absurd.

Ik zie dat hij zijn best doet om alle zaken op orde te krijgen en het enige wat ik kan doen is van de zijlijn hem steunen. Hij word nu gelijk weer overspoelt met brieven en dreigementen. Daarbij bleek dat het wetsvoorstel op brede steun kan rekenen in het parlement. Ook daar kon ik niets aan doen en heb alles waar ik 48 jaar voor heb gewerkt weer tot op de laatste cent kunnen inleveren. Situaties waarin de kredietbanken tegelijkertijd als schuldeiser en als bewindvoerder fungeren, moeten volgens de minister worden voorkomen. Het faillissement eindigt als de crediteuren instemmen met de uitdelingslijst. Een tweede stap omvatte het formuleren van gezamenlijke uitgangspunten en een globale planning van werkzaamheden.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu