Felling Veilingen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van veilingen.Faillissements Veilingen Felling Veilingen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van veilingen. Verkoop van een grote partij Wilkhahn bureaustoelen in zeer goede staat. Start-end stelt inventarislijsten op en verzorgt taxaties op regelniveau. Verkoop van een grote partij Comforto bureaustoelen in zeer goede staat. Verkoop van de complete inventaris van een grote Konmar vestiging. Doorstarts zijn in één tot drie weken te realiseren. In opdracht van de curator, worden een tweetal caravans geveild. Toekenning van dit kavel uitsluitend na goedkeuring van de Rechter Commissaris. Krachtig en snel ingrijpen kan een faillissement voorkomen.

Wij zijn gespecialiseerd in de agrarische bedrijfstak. Verkoop van 22 in zeer goede staat verkerende professionele massagestoelen. Verkoop van een midelgrote partij kantoormeubilair vanuit de verhuizing van een groot kantoorpand. Ook van een failliete onderneming is een goede waardering te maken. Credit Tools biedt toonaangevende software oplossingen voor alle aspecten van het debiteurenbeheer, van facturatie, reconciliatie, debiteurenbeheer, risk management tot en met incasso en gerechtelijke incasso. Een kleine veiling met een kluis en een drietal tuinmeubilair. Verkoop van een grote partij nieuw en bijna nieuw kantoormeubilair. Gerenommeerde incassobureaus, advocaten, juristen en deurwaarders werken samen om te zorgen dat zakelijk Nederland op een doortastende, correcte en economisch verantwoorde wijze haar vorderingen op achterstallige debiteuren kan innen.

In opdracht van een van onze relaties veilen wij een leuk vissersbootje, zeer geschikt voor de sportvisser. Ondernemingen raken om zeer uiteenlopende redenen in de problemen. Verkoop van een vijftal bijna nieuwe Dell notebooks. Voor mensen die zelf de touwtjes in handen willen hebben. Betaal per acceptgiro particulieren, factuur bedrijven ofcreditcard. Diverse zaken waren ingebracht door zowelparochianen als kerk. Ook gaat de orderafwikkeling zo op een duidelijke en betrouwbare manier.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu