Europees marktleider op het gebied van Credit Management Services en incasso.Incasso Misschien wel zo klein dat u denkt, als ik dit via een incassobureau laat innen, kost het meer dan dat het opbrengt. Net als U stellen wij namelijk ook prijs op de goede naam die wij hebben opgebouwd. We zijn namelijk een incassobureau dat werkt met het no cure, no pay systeem.

Europees marktleider op het gebied van Credit Management Services en incasso. Niet iedere debiteur neemt het daarbij even nauw met de betalingstermijn. Voorkom dat u achter het nest vist bij uw debiteuren.

Neem daarom een wijs besluit en kijk vandaag nog uw boekhouding door, om te zien welke facturen in aanmerking komen voor een opdracht. Om dit te bereiken zal elke situatie apart moeten worden bekeken, geen bedrijf is immers gelijk. Veel goederen en diensten worden tegenwoordig geleverd op krediet.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu