Er werd toen een betalingsregeling met schuldeisers getroffen.Schuldeisers zijn niet verplicht aan zo'n voorstel mee te werken. Men is onbereikbaar, met vakantie en men heeft geen antwoorden. Maar ook voor de schuldeisers is deze situatie niet erg rooskleurig. De Amsterdamse zakenman moet de luchtvaartgroep nu zelf maar weer leiden. Is dat niet mogelijk, dan zult u dit uw schuldeisers moeten aantonen. Eens in de twee jaar wordt de Ruimtelijke Kwaliteitsprijs Bussum uitgereikt aan een bijzonder bouwplan of inrichtingsplan van de openbare ruimte. Ik krijg veel brieven, mails en telefoontjes van gedupeerde schuldeisers van Van der Hoop Bankiers.

Er werd toen een betalingsregeling met schuldeisers getroffen. Betalingsproblemen ontstaan meestal niet van de ene dag op de andere. Het doel van een faillissement is het te gelde maken van de bezittingen, de activa van de schuldenaar ten behoeve van zijn schuldeisers. Bart Drechsel stapte begin deze week op wegens een conflict met De Vlieger. We zullen zien wat de mogelijkheden zijn voor deze man. Wij dienen als bemiddelaar een naam hoog te houden. Iedere procedure kent zijn eigen vormvereisten en mogelijkheden. Eurotunnel begint een procedure om zich tegen zijn schuldeisers te beschermen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu