Enertel biedt sinds deze week dataverbindingen aan via Wimax in Rotterdam.Na de finale van het EK-voetbal aanstaande zondag in Portugal volgt de uitbetaling van menig voetbalpool. De bank heeft inmiddels de voorbereidingen ondergebracht bij de aparte organisatie Group Shared Services. Linux is binnen twee jaar het meest gebruikte besturingssysteem voor servers. De waterschappen willen de inzet van ict-middelen en -diensten verbeteren via gezamenlijk inkoop-beleid. Als zelfs raadsheren van de Hoge Raad zich niet meer verplicht voelen zich conform de wet zie Rv. Die voorzichtige conclusie is te trekken uit de recentste kwartaalcijfers afkomstig uit de Verenigde Staten.

Nederland is een nieuwe, onafhankelijke beveiligingsclub rijker. De vakbonden bereiden een sociaal plan voor om de gevolgen van de reorganisaties bij Agis Zorgverzekeringen af te dekken. Antwoorden van de Minister van Justitie op de vragen van het kamerlid De Wit SP d.

Lid dagelijks bestuur Stichting Arbitrage Instituut van de Ned. De maandelijkse patch-cyclus van Microsoft heeft een onbedoeld neveneffect. Ook ict-divisies en -afdelingen kunnen zich laten certificeren. Het ministerie wil daarmee de inzet van externe ict'ers verfrissen en beter afstemmen. Daarnaast daalt het aantal cyberaanvallen weliswaar, maar zijn ze doelgerichter. Internetaanbieder Easynet breidt zijn positie in Nederland flink uit door de overname van Novaxess. Adviesbureau Pricewaterhouse Coopers heeft in opdracht van het ministerie van Economische Zaken onderzocht welke stappen de Europese Unie moet nemen om de meest concurrerende economie ter wereld te worden op het gebied van ict.

Applicaties zijn vaker het doelwit van digitale inbraakpogingen. Er is nog meer dan anderhalf jaar te gaan 01-01-2007 voordat gemeentes 65 procent van hun dienstverlening elektronisch moeten aanbieden, maar nu al denkt meer dan een kwart dat het ze niet gaat lukken. Open source krijgt een plek voor bepaalde toepassingen, met name op het gebied van de it-infrastructuur. De districtsrechtbank in San Francisco heeft zich in het voordeel van Oracle uitgesproken in de zaak die het Amerikaanse ministerie van Justitie tegen het bedrijf had aangespannen. Dit komt mede doordat de wensen van belanghebbenden niet altijd met elkaar stroken. Intel heeft een doorbraak bereikt in het verwerken van lasers op reguliere silicium-chips. Een omzetwaarschuwing vorige week zorgde voor een koersverlies van 4 procent. In veel gevallen is deze eenvoudig leesbaar te maken omdat de data niet versleuteld is. Bij het management van ziekenhuizen laat het bewustzijn op het gebied van veiligheid te wensen over, terwijl de mensen op de werkvloer wel weten dat de beveiliging niet deugt.

Crm-applicaties customer relationship management beloven veel, maar implementatie ervan kan net als bij erp-systemen enterprise resource planning veel tijd kosten. Deze technologie komt voor servers een half jaar eerder uit dan oorspronkelijk gepland. Griekenland steekt op het gebied van softwarepiraterij met kop en schouders boven de rest van Europa uit.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu