En voor de auto van een particulier lenen alleen weet ik niet hoe en waar.Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Daarom voor een zakelijk of particuliere lease, bel of mail ons even, en vraag naar uw mogelijkheden. Betaalt men al of niet in delen het geleende geld terug, dan is een gedeelte van die termijnbetaling voor de rente =de kosten van het krediet en een gedeelte is voor de echte terugbetaling van het geleende geld. Je zult de auto via een particulier moeten regelen want je kunt hem niet krijgen via een verhuurbedrijf.

Meestal moet men ook een vergoeding betalen voor het lenen, de zogenaamde rente. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Hmmmm, ik heb nog steeds niks teruggehoord van BIA. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. Afhankelijk van uw situatie en het doel van de besteding, kiezen wij samen met u voor de beste kredietvorm. Er zijn echter nog steeds veel kredieten die buiten deze wet vallen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu