En saab mag van mij part failliet gaan, je ziet ze haast niet rijden en ze steken er ook niet met kop en schouders bovenuit.Ook het in stand houden van een goede zakenrelatie is niet aan de orde want deze debiteur kunt u definitief van uw klantenlijst schrappen. Misschien is het leuk om dit verslagje even te lezen over GM. Genadeloos uw geld binnenhalenZeven manieren om wanbetalers aan te pakkenDreigen uw klanten om te vallen? Voorkom dan dat ze u ook in de problemen brengen. Wilt u keiharde actie? Vraag dan het faillissement van de wanbetaler aan.

Veel verlieslatende bedrijven blijven onnodig lang doormodderen. Overgeleverd te zijn aan de aasgieren die zich curatoren noemen. Sojuznefte Export haar olie zo goed als nergens kwijt. De curator kan van werknemers verlangen dat gedurende de opzegtermijn nog werkzaamheden worden uitgevoerd.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu