Elk jaar bieden wij begeleiding aan honderden mensen.Psychosociale Begeleiding In onze begeleiding proberen wij te helpen je eigen vermogen tot emotioneel en geestelijk herstel te ontdekken, te ontplooien en te versterken. Je kunt bij de inloophuizen terecht voor steun en voorlichting of om gewoon even je verhaal kwijt te kunnen! Op verschillende plaatsen in de Nederland zijn ze tegenwoordig te vinden. Biedt psychologische begeleidingen aan via het internet. De ziekte is nu weg en je leven zal geleidelijk aan weer moeten worden zoals het was voor je ziek werd. Die begeleiding komt nooit in de plaats van de medische behandeling, maar is gericht op de emotionele, psychologische en relationele gevolgen van je ziek zijn.

Problemen rond studieorganisatie en studieplanning worden doorverwezen naar de algemene studiebegeleiding van het betreffende departement. Een gediplomeerd psycholoog ondersteunt u bijvoorbeeld wanneer u zich angstig of depressief voelt. Elk jaar bieden wij begeleiding aan honderden mensen. De psychosociaal therapeut kan je helpen bij het omgaan met deze gevoelens. On-line begeleiding via het internet ook forums etc. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen over de therapie. Wij worden automatisch op de hoogte gebracht van deze fout.

Stichting Achter de Regenboog is er voor kinderen en jongeren, die van dichtbij te maken hebben gehad met het overlijden van een dierbare binnen het gezin. Voor, tijdens en na deze medische behandelingen krijgt vrijwel iedereen te maken met heftige gevoelens van verdriet, boosheid, jaloezie, onmacht en leegte. Een vaak tot dan toe onbezorgd leven kan daardoor zonder zichtbare reden flink op zn kop worden gezet. Daardoor kan je beter in staat zijn je staande te houden in de maalstroom van het leven. Trek dus tijdig aan de bel en laat je informeren over de mogelijkheden door je behandeld specialist en huisarts. Of loop eens binnen bij maatschappelijk werk van het ziekenhuis waar je behandeld wordt. Naast het werk in deze praktijk, werk ik als maatschappelijk werker in de ouderenzorg. Vaak resulteren deze in een succesvolle zwangerschap, maar vaak ook niet.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu