Een van de grootste Britse verkopers van de internetveiling eBay wordt prijsafspraken aangewreven.Failissement Verkoop Veiling Belgie Een van de grootste Britse verkopers van de internetveiling eBay wordt prijsafspraken aangewreven. Boedelvorderingen moeten niet in het kader van het faillissement worden ingediend. LibertyMedia investeert tweehonderd miljoen euro in Excite Chello. De beschikking is niet vatbaar voor verzet of hoger beroep. Wanneer de curator weigert de te betalen boedelvorderingen te voldoen, kan de crediteur zijn aanspraken langs in rechte geldend maken. Het Amerikaanse WorldCom is n van de grootste telecombedrijven ter wereld.

Beide ondernemingen verwachten de deal in het vierde kwartaal afgerond te hebben. De regeling terzake §19 en 20, AO komt overeen met die bij een faillissement. Als bedrijven de negatieve opstelling van het publiek tegenover de globalisering willen veranderen, moeten ze de risico's van de kwetsbaren terugdringen. Chorleywood adviseert om een fraudedetectie systeem in te stellen en personeel zorgvuldiger te selecteren. Het bedrijf is bereid 1,084 miljard gulden ervoor te betalen.

Invensys had vorige week het bod op Baan verlengd, omdat slechts 58 procent van de aandelen was aangemeld, terwijl de Britten 95 procent in handen willen krijgen. De koper hoeft zijn gezicht niet te laten zien, hoeft geen kaart te tonen of iets te ondertekenen. Het ene deel gaat over content, de andere of de distributie. Hun distributeurs moeten gecontroleerd worden op het juist en volledig uitvoeren van deze procedure. De ingebrekestelling herneemt de tekst van het voorgaande lid. Overheidstoezichthouders, die de fusie waarschijnlijk goedkeuren, lijken geen gehoor te geven aan de oproep van Disney.

Wanneer de voorwaarden voor faillietverklaring of voor een dreigende insolventie vervuld zijn, kan de debiteur een aanvraag indienen om in plaats van het faillissement de akkoordprocedure in te leiden §1, AO. De voorbije dagen kon u in deze krant al lezen wat de belangrijkste nieuwigheden zijn en waarom Vista voor Microsoft en de computerwereld zo belangrijk is. Het bedrijf vreesde voor een te forse inkomstendaling. Excite@Home en UnitedGlobalCom investeren ieder honderd miljoen euro. Alle partijen voeren koortsachtig overleg om te voorkomen dat het licht in de glasvezelnetwerken uitvalt. Europese landen waar Money Planet zich op zal werpen. Boedelvorderingen zijn aanspraken op de failliete boedel waaraan van tevoren, d.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu