Een slimme constructie kan er voor zorgen dat zowel jij als je (groot) ouders daar baat bij hebben.Lenen Ouders Een slimme constructie kan er voor zorgen dat zowel jij als je groot ouders daar baat bij hebben. Kleine bedragen voor een blikje fris, maar ook grotere bedragen. Maar met een lening van een familielid, kan dat droomhuis toch nog in zicht komen. Heb je geld uitgeleend maar niet teruggekregen? Vraag er om en maak duidelijk dat je je geld terug wilt. Het koophuis dat je op het oog hebt, is net te duur. Hebt u problemen met het openen van onze artikels in PDF-formaat? Raadpleeg dan onze faq. Een woning huren of kopen? Een vraag die bijna iedere Nederlander zichzelf wel eens stelt. Consumenten denken dat ze bij verkoop van hun huis de overwaarde in de nieuwe woning moeten steken. Bij een persoonlijke lening spreek je van tevoren af hoeveel geld je leent.

Spreek af wanneer je terugbetaalt en houd je aan die afspraak. Bij een doorlopend krediet, mag je tot een bepaald bedrag geld opnemen. Hier wordt aangetoond, dat het aanbod van renten het mogelijk maakt om de maandlast te beļnvloeden. Leen je geld voor een artikel dat je maar twee jaar kunt gebruiken? Zorg dan dat je de lening binnen die twee jaar hebt afbetaald. Oversluiten brengt fiscale consequenties met zich mee die gedurende de gehele looptijd doorwerken. Voor jonge mensen of starters is het vaak lastig om een huis te kopen vanwege hun lage inkomsten.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu