Een kleine veiling met een kluis en een drietal tuinmeubilair.Dit bootje is te bezichtigen op afspraak met Webveilingen. Verkoop van een grote partij Wilkhahn bureaustoelen in zeer goede staat. Caravans staan opgeslagen bij webveilingen en zijn op afspraak te bezichtigen. De goederen zijn in de meeste gevallen niet ouder dan 5 jaar.

Veiling van een groot aantal zeer professionele Maas international koffiemachines. In opdracht van de curator, worden een tweetal caravans geveild. Een kleine veiling met een kluis en een drietal tuinmeubilair. Verkoop van 22 in zeer goede staat verkerende professionele massagestoelen. Verkoop van de complete inventaris van een grote Konmar vestiging. Toekenning van dit kavel uitsluitend na goedkeuring van de Rechter Commissaris. Verkoop van een grote partij Comforto bureaustoelen in zeer goede staat. Verkoop van een partij in zeer goede staat verkerende Autobar Roma koffiemachines met onderkast. In opdracht van een van onze relaties veilen wij een leuk vissersbootje, zeer geschikt voor de sportvisser.

Verkoop van een vijftal bijna nieuwe Dell notebooks. Verkoop van een midelgrote partij kantoormeubilair vanuit de verhuizing van een groot kantoorpand.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu