Een deel hiervan hebben een gedragscode afgesproken en werken samen in de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).Letselschade Advocaten Binnen de advocatuur is er een groot aanbod van gespecialiseerde advocaten. Je kunt dus maar beter van begin af aan steun krijgen. Consumentenbond en een lid voorgedragen door de Nederlandse Orde van Advocaten. Zet wordt uitgegeven door de Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie ANGO. Er zijn ook commerciŽle adviesbureaus die werken op no cure no pay basis. Als ze na enkele jaren proberen verhaal te halen, dan wordt het vaak nog gecompliceerder. Gelukkig kan in Nederland iedereen een advocaat nemen. De persoon in kwestie is aansprakelijk voor die schade.

De adressen zijn alfabetisch geordend op plaatsnaam. Aansprakelijkheid is een begrip uit het burgerlijk recht. Je kunt niet meer wat je vroeger met groot gemak deed. Eigenlijk lukt het vrijwel nooit om zelf een goede schadevergoeding te regelen. Heeft u een nieuwstip of een mooie nieuwsfoto? Mail RTLNieuws. Je zit dan vaak wel vast aan juristen van deze verzekeraar. Zelfs wanneer het inkomen niet hoog genoeg is om een advocaat te betalen.

Maar wordt er in de zaak beslist dat het slachtoffer recht op schadevergoeding heeft, dan worden de redelijke kosten van zijn rechtshulp mee vergoed. Wie geen gefinancierde rechtsbijstand kan krijgen, zal er zelf voor moeten betalen. Men spreekt dan van "gefinancierde rechtsbijstand". Toch heb je daar, terecht, wel degelijk behoefte aan. Met aansprakelijkheid wordt bedoeld dat de veroorzaker gehouden is de schade van het slachtoffer te vergoeden. Of welke kosten je allemaal moet maken om je leven weer op te pakken.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu