Een belangrijke factor is de hoogte van uw jaarinkomen.Maximaal Te Lenen Er wordt een variabele rente betaald over het opgenomen deel en aflossen is boetevrij. Het is van belang dat u vooraf weet hoeveel u nodig heeft en hoeveel u maandelijks na de uitgave kunt aflossen. Kostbare en unieke materialen, zoals handschriften en vroege drukken, zijn opgeslagen in een kluis.

Ook is het verstandig te weten of in het rentepercentage geen dekking zit die een bedrag uitkeert bij overlijden. Alleen inkomen dat een vast karakter heeft mag in de berekening worden meegenomen.

De leentermijn bedraagt 22 dagen voor medewerkers Saxion en de gemeente Deventer gelden afwijkende leentermijnen. Binnen een vastgestelde looptijd met een vaste rente wordt er maandelijks afgelost en rente betaald.

Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Regelmatig zit in het rentepercentage een ophoging voor een verzekering die bij overlijden de schuld gedeeltelijk inlost.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu