Dit moeten zowat de eerste woordjes zijn van een rode politucs.Bovendien hoe kan je op hetzelfde moment Hamas niet als terroristische organistie duiden en een leider van een Iraanse terroristische organisatie ontvangen in de senaat. Of het nou linksom of rechtsom gaat, de overheid wil geld zien. Jurgen vertelt hetzelfde als bijvoorbeeld het laatste niews , alleen is daar een bepaald woord vervangen . Verdomme, als het erdoor komt dan rij ik gewoon niet in het Zuiden. Vreemdelingen van buiten de Europese Unie die een transportbedrijf willen leiden moeten daarenboven houder zijn van een beroepskaart. Tweemaal per dag zal ik knielen voor mijn grote voorbeelden.

Hoe moet dit ooit wat worden met europa als elk land zo zīn eigen dingen heeft, waar een hele hoop mensen weer de dupe van zijn. Leve google cache ! Misschien iets beter de actualiteit volgen alvorens iemand te beschuldigen. Intussen weet ik dat de vermoorde jongen, niet van Hoboken is, maar van de Seefhoek, en ik als inwoner van deze buurt ervaar elke dag wat hier leeft,. Links beschermt weer eens hun marrokaanse achterban.

Elke natuurlijke persoon die het beroep van ondernemer van personenvervoer over de weg wenst uit te oefenen, moet betrouwbaar zijn, over voldoende financiŽle draagkracht beschikken en voldoen aan de voorwaarde van vakbekwaamheid. Zo komen ze dus aan het geld voor het Marshall-plan. Kunnen we ze niet allemaal onder de tram gooien? Dan zijn we er vanaf. Het gaat er niet om dat bepaalde groepen mensen niet verdraagzaam moeten zijn of geen respect moeten hebben. Een beetje meer objectiviteit en critisism zou je toch wel verwachten van journalisten. Zowel de Pizza Hut als een kapsalon in Wilrijk als een nachtwinkel moesten er aan geloven. De autobelasting wordt in 2 gedeeld, gezien de walen een vignet verkiezen en van 2 walletjes eten niet kan. Het is niet meer mogelijk de betaling ervan op te splitsen voor een tijdelijke inschrijving. We geven wel eerst alle allochtonen 1 dag de tijd om hun biezen te pakken, we zijn wel menslievend, meer dan dat zij ooit geweest zijn of zullen zijn.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu