Dit krediet dient ter dekking van de abonnementen op persbureaus.Kies dan voor de zeer voordelige Eigen Huis Krediet. Voor afspraken buiten kantooruren kunt u ons bellen. Dit krediet dient ter dekking van de kosten van het gebruik van sommige externe juridische databanken. Als niemand op ons kantoor aanwezig is, kunt u uw boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Het is mogelijk om uw limiet op uw Doorlopend Krediet te verhogen. Ook wij kunnen het initiatief nemen om de relatie met u te beëindigen. Dit krediet dient ter dekking van de abonnementen op persbureaus. Het Doorlopend Krediet van International Card Services.

Dit krediet dient ter dekking van de kosten van het inbinden en onderhouden van het bibliotheekbezit. De zorgplicht van uw verzekering ligt bij ons totdat een ander intermediair deze zorgplicht overneemt. Dit krediet dient ter dekking van de kosten van de abonnementen op persbureaus. Als u kiest voor gespreide premiebetaling, dan betaalt u daar in sommige gevallen een opslag voor. Kredieten Hebt u geld nodig om iets moois te starten?Maak uw plannen waar met een voordelig krediet. Wij vragen u de gegevens uit de ontvangen stukken te controleren op juistheid en onjuistheden zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Dit krediet dient ter dekking van uitgaven, voorzover zij niet door de eigen diensten van de instelling kunnen worden verricht, voor andere incidentele hulpdiensten. Uw betalingen worden gebundeld en éénmaal per maand van uw Postchequerekening afgehouden.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu