Deze lening is zeer geschikt voor het financieren van uw verbouwing.De meesten voelen zich vooral aangesprokene door het gunstige tarief. Aan het eind van het jaar ontvangt u bij de meeste banken ook een jaaroverzicht van de betaalde rente. Dat laaste, zo blijkt in de praktijk, schrikt veel mensen af om een tweede hypotheek te nemen, De nieuwe kredietvorm vermijdt de kosten van de notaris, taxatie en afsluitprovisie. De meeste prijsverhogingen zullen plaatsvinden bij de vast lasten, zoals energie, huur en gemeentelijke heffingen. Bij grote bedragen zal dat echter in veel gevallen wel gebeuren. Het bedrag dat u leent en waarvoor het huis als zekerheid dient. In tegenstelling tot een Doorlopend Krediet betaalt u echter gedurende een van tevoren afgesproken periode geen aflossing, maar alleen rente. Er bestaan meerdere leenvormen, waarvan wellicht niet iedere leenvorm voldoet aan uw wensen.

Wellicht dat uw berekening honderden euro's voordeel oplevert. In eerste geval is de rente niet aftrekbaar; wel verlaagt de schuld van een consumptief krediet zijn vermogen in box 3 en daarmee de belasting die hij in deze box betaalt. Met een Doorlopend Krediet geeft u zichzelf financieel de ruimte, bijvoorbeeld om te profiteren van een buitenkansje of om een onverwachte tegenvaller op te vangen. Het renteniveau is ook aantrekkelijk, want dat ligt meestal tussen dat van een hypotheek en een consumptief krediet.

Kent u dat? Uw woning is nodig aan verbetering toe. In het termijnbedrag wordt zowel de aflossing als de variabele rente berekend. Ik vermoed wel dat dit bij de poster nog niet het geval is.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu