Deze kunt u bereiken door (050)363 5520 te bellen (niet voor reserveringen).Reserveringen Deze kunt u bereiken door 050363 5520 te bellen niet voor reserveringen. Met de orderbonnen kunt u ook zelf een prijsindicatie berekenen. Bij ons boekt u snel en eenvoudig de door u gewenste accommodatie. Fietsen, wandelen en genieten van de rust in een landelijke omgeving. Bij uitstek geschikt voor een onvergetelijke avond. Hou onze agenda in de gaten voor onze concerten, evenementen en beurzen. Château De Raay is een uniek, geheel gerestaureerd kasteelhotel waarin luxe, ambiance. Je bent minimaal 18 jaar, beschikt over een goede telefoonstem, goede Nederlandse, Engelse en Duitse spreekvaardigheid, stressbestendig en computervaardig.

De receptie van het Guesthouse is op werkdagen geopend van 07. Grote keuze aan scherp geprijsde hotels in alle gangbare bestemmingen. Buiten openingstijden worden gasten op vertoon van een reserveringsbewijs ingecheckt door de Bewakingsdienst van de RuG. Op 28 april 2007 zal voor de 35e keer dit enorme evenement plaatsvinden. Ver van alle drukte, midden tussen de boeren hoeves en dichte bossen van het Twentse.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu