De wetgeving spreekt zowel van nummerplaat als kentekenplaat.Terugzenden Van Nummerplaten Recht op vrije doorgang is en was dit niet het oogpunt van de openstelling tussen onze grenzen. Helemaal leuk wordt het dan weer voor iemand die in een faciliteiten gemeente woont ! Jongens Jongens Jongens toch. Verder stel ik voor dat we in Vlaanderen ook een wegenvignet introduceren, los van het Waalse. De politiebron die noch jij, noch ik vindt, doet eigenlijk weinig terzake.

Dat geldt voor elke burger van ons land, allochtoon of autochtoon. Sommige niet aan het machtigingstelsel onderworpen vervoerdiensten zijn eveneens aan deze voorschriften en dit toezicht onderworpen. Oh nee, dan zitten wij met het probleem van achterstallig onderhoud aan die wegen. Ge moest eens weten wat er 1830 allemaal is gebeurd. Voor dezelfde internationale diensten worden de machtigingen afgeleverd volgens de criteria vastgesteld door de Europese Unie mits naleving van de bevoegdheden van de federale overheid. Andere getuigen hebben het over een doelbewuste afrekening. Familieleden en vrienden van Mohammed, die net vader was geworden, hebben afgelopen weekend bloemen op de plek van het drama gelegd. Het zal u waarschijnlijk verbazen, maar Antwerpen heeft wel degelijk een link met het schorremorrie van Parijs, Marseille, Carpentras, en Orange.

De diensten voor het verhuren van auto's zijn niet aan het stelsel der machtigingen onderworpen. Wat bij deze dus niet gebeurd is, louter om de linkiewinkies op hun toenmalige onbeschoftheid te wijzen. Wat is er gebeurt met het basis principe van gelijkheid. Ik vind dit schitterend, zo betalen wij vlamingen al een eerste stuk minder aan de walen. Het wordt tijd dat het gezond verstand eens opstaat, wat we de laatste jaren politiek te zien krijgen is werkelijk het einde van wat een normaal mens verdragen kan. Een ingeschreven voertuig wordt verondersteld gedurende het hele jaar in het verkeer te zijn. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding voor het conflict was maar het zou al begonnen zijn op een bus, waarvan de jongeren zijn afgestapt op de Rooseveltplaats. Dit is louter een discussie op basis van wat zij reeds gepubliceerd hebben. Wat moeten we ermee? Alleen maar last, miserie, en op weg om zelf een derde wereld land te worden.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu