De voormalige café-eigenaar verweerde zich door te zeggen dat het schuldbedrag veel lager is.Schuldbedrag Derdenbeslag De voormalige café-eigenaar verweerde zich door te zeggen dat het schuldbedrag veel lager is. Aegon zou hebben toegezegd de gelden, in totaal 390. De voormalige eigenaar was niet bereikbaar voor commentaar. Vandaag komen de curatoren bijeen om de verdere gang van zaken te bespreken. Maar de bierbrouwer wil nog steeds geld zien van de voormalige café-exploitant zelf. We kunnen ze nu vertellen dat het bedrijf weer een sterke koers vaart”, zegt Wondaal. Castricum werd in januari vorig jaar failliet verklaard, omdat er 'in zijn zaak te weinig klanten kwamen die ook nog eens te weinig drankjes namen'.

De verzekeraar zou de pensioenpremies van de werknemers niet op tijd geïnd hebben. Volgens een persbericht dat Scarlet op dinsdag verstuurde zijn de recente resultaten verbeterd en het bedrijf, zonder overigens nadere details te verschaffen. Buiten de eurozone zijn valutarisico’s nog steeds volop aanwezig. De dienstverlening is traditioneel koploper in het aantal faillissementen. Vanavond komen de oud-medewerkers in Dokkum bij elkaar om te praten over de vut-gelden. In een gisteren uitgegeven verklaring noemt het bedrijf gedwongen ontslagen ‘onvermijdelijk’.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu