De voorbereiding van de renovatiepremie zit nu goed op schema.Het ganse team van Van pellicom wenst u een zalig Kertmis en een gelukkig nieuwjaar. Jos De MeyerVan BremptHet leerlingenvervoer naar het zwembad door De Lijn. Place as many blank cells before the 1st day of the month as necessary.

Wij worden automatisch op de hoogte gebracht van deze fout. Veerle HeerenVan MechelenDe successierechten voor de langstlevende partner. Het resultaat moet zijn dat de woning structureel gezond en vochtvrij is. De laatste noodzakelijke stap is de publicatie in het Belgisch Staatsblad. Het voorstel van subsidiebesluit dient eerst een goedkeuring te krijgen van de Raad van State.

Alles over huren en verhuren lees je in het uitgebreide immoluik van Livios. Binnenkort zal je onze vrolijke vriend ook nog op andere plaatsen zien opduiken . De chat is enkel beschikbaar op werkdagen tussen 9 en 19 uur.

Ontvang het meest recente hypotheeknieuws in uw mailbox.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu