De verkoop van de inventaris leverde de Rabobank, de grootste schuldeiser, 4,5 miljoen euro op.Faillissementen Verkoop De curator kan van werknemers verlangen dat gedurende de opzegtermijn nog werkzaamheden worden uitgevoerd. Voor de betaling van de koopsom heb je doorgaans zes weken. Er komt geen makelaar aan te pas, waardoor geen commissie betaald dient te worden. Ze willen zo spoedig mogelijk om de tafel gaan zitten.

De champignonsector heeft al jaren last van met dalende prijzen, onder meer als gevolg van de supermarktoorlog en concurrentie uit lagelonenlanden. Meer weten over het binnenhalen van uw geld? U vindt het in het dossier Debiteurenbeheer. Wilt u keiharde actie? Vraag dan het faillissement van de wanbetaler aan. Het bestaan van een verplichting voor het bureau op basis van de faillissementswet om het bestand aan de curator over te dragen, is niet ter beoordeling van het CBP. Wees dus zeker van je stuk als je op een grond of huis gaat bieden en zorg dat je voldoende gedocumenteerd bent.

De mededeling aan een bedrijf dat het faillissement is aangevraagd, wil nog wel eens tot vliegensvlugge betaling leiden. Heveco heeft een totale schuld van ongeveer 35 miljoen euro. Genadeloos uw geld binnenhalenZeven manieren om wanbetalers aan te pakkenDreigen uw klanten om te vallen? Voorkom dan dat ze u ook in de problemen brengen. Het belang vertegenwoordigt een waarde van 1,5 miljoen euro. Jaarlijksverkeren vele tienduizenden ondernemingen in financiŽle problemen. Indien de concurrenten geheel zijn voldaan, gaat het restant naar de eventuele achtergestelde schuldeisers. De bewindvoerder betitelt verder ook de verpanding van 50 procent van de aandelen van het Duitse dochterbedrijf kort voor de surseance als opvallend. In Nederland kan een faillietverklaring op drie manieren tot stand komen. Bij de grootste champignonteler van Nederland werken in totaal 1100 mensen, waarvan zeshonderd in Nederland.

Het eventuele restant gaat naar de bevoorrechte preferente vorderingen, waaronder de aanvraagkosten van het faillissement, rijksbelastingen en premies. Tenzij het komt tot homologatie van een akkoord, betekent het einde van het faillissement tevens het einde van de failliete rechtspersoon. Wisselink is producent van technologisch hoogwaardige textiel.

Uw uitgangspunt is natuurlijk niet het daadwerkelijk faillissement van de debiteur. De Rabobank is met 28 miljoen euro de grootste schuldeiser, gevolgd door de Belastingdienst met 2 miljoen euro. Ook het in stand houden van een goede zakenrelatie is niet aan de orde want deze debiteur kunt u definitief van uw klantenlijst schrappen. Hoeveel die kosten bedragen, wordt door de notaris op voorhand meegedeeld. Bewindvoerder Jan Stadig heeft een bericht daarover in De Limburger donderdag bevestigd. Het eventuele restant gaat naar de concurrente "gewone" schuldeisers. Wij verkopen online, tweedehands inventarisgoederen tegen absolute stuntprijzen. Stadig hoopt dat er eind september duidelijkheid is over de toekomst van het bedrijf.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu