De spaarhypotheek bestaat uit een lening en een spaarverzekering.Spaarverzekering DefA Finance hoe dan ook een volkomen onafhankelijk advies verwachten. Ontdek onze formules CREST10, CREST30 CREST40 en voor een spaarplan met ambitie. Hebt u problemen met het openen van onze artikels in PDF-formaat? Raadpleeg dan onze faq. Deze hypotheekvorm is interessant als u zekerheid wilt hebben dat de hypotheek na het einde van de looptijd volledig wordt afgelost en u maximaal fiscaal voordeel wenst. Zo heeft u maximale zekerheid dat u aan het einde van de looptijd uw lening af kunt lossen. Ontdek onze formules CREST10, CREST30 en CREST40 voor een spaarplan met ambitie. Met PhoneLife kunt u op elk ogenblik telefonisch de stand van uw reserve consulteren of gedeeltelijke opnames vragen.

Als u regelmatig geld opzij wilt zetten, voor de korte of langere termijn, kunt u kiezen uit diverse. Bijvoorbeeld het rentepercentage of de voorwaarden die een aanbieder heeft. Waar je een spaarrekening opent, hangt af van veel dingen.

Die premies zijn flexibel en het geld kan ook flexibel worden opgenomen. Dit betekent dat de fondsen voornamelijk bestaan uit obligaties. Hun beleggingsbeleid is erop gericht om, op basis van een evenwichtige diversificatie, de beste opportuniteiten op de obligatiemarkt, en ook op de aandelenmarkt, optimaal te benutten.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu