De schuldeiser betalen die jou het meest onder druk zet.Brieven Schuldeiser Rechtshulp voor advies en eventueel juridische bijstand. Eerst zal de woningstichting een deurwaarder inschakelen. Voeg de bijlagen waarover u in de brief spreekt toe. Hoe komt u uit uw schulden vandaan? Het is vooral belangrijk om achter het probleem achter de schulden te komen. De problemen zullen groter worden als je geen actie onderneemt. Wacht niet te lang met het vragen van juridische hulp. Weet u de hoogte of maandelijkse betaling niet precies, vraag dan om die gegevens.

Uit de landelijke cijfers blijkt dat een meerderheid van de Nederlanders een schuld heeft. Hij is dan ook aan vele wettelijke regels gebonden. In sommige gevallen zijn de incassokosten onredelijk hoog. Bij deze bedragen kan 56 euro per kind ten laste bijkomen. Wij horen regelmatig dat een maandelijkse afbetaling opgaat aan de rente. Kortom, wacht niet tot het echt te laat is, hoe eerder hoe beter. Meestal komt incasso in de picture wanneer een bedrijf moeite heeft om een rekening betaald te krijgen. De meeste deurwaarders houden er ook een incasso-afdeling op na.

Let op! De meeste deurwaarders houden er een incasso-afdeling op na.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu