De politieke loopbaan van Cals begon na de bevrijding.Paul van der Steen het roerige leven van een eigenzinnige en eenzame politicus. De nog resterende schuld wordt aan het eind van de rit kwijtgescholden, waardoor crediteuren in veel gevallen maar een klein deel van hun vordering terugzien. De politieke loopbaan van Cals begon na de bevrijding.

Stemt de rechtbank in met toepassing van de WSNP, dan zijn schuldeisers verplicht mee te werken. Gelukkig nog nooit meegemaakt,maar dat is ook niet zo verwonderlijk,als je geen caravan bezit. In het Zuiden ontstaat hierop een katholieke en liberale oppositie. Grace under pressure, in de woorden van Ernest Hemingway. Bovendien vinden ze dat er via de wet meer controle wordt uitgeoefend op de naleving van de afbetaling. Die wilde juist af van 'gekonkel in achterkamertjes'. Deze leuke camping gewoon gevonden met een personenauto zonder omleidingen. Professioneel debiteurenbeheer, incasso en kredietinformatie. De antwoorden van Kennedy op deze vragen zijn intelligent en relevant.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu