De persoonlijke lening is de meest eenvoudige vorm van geld lenen.Lenen Vergelijken Besparen op uw huidige lening? Extra geld lenen? Sneller aflossen? Wat uw wensen ook zijn, het kan allemaal met de flexlening van Defis. Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. De persoonlijke lening is de meest eenvoudige vorm van geld lenen. Het is een ideale lening als u op reis gaat, gaat trouwen of nieuw meubilair gaat kopen. Een goedkope autoverzekering, verzekering, lening of hypotheek vindt u door aanbieders tevergelijken. Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Of indien het doel waarvoor de verzekering ooit gesloten is niet meer relevant is. Auto, caravan, camper, boot, verbouwingen, overname kredieten of extra geld.

Een korte samenvatting van de voor-en nadelen van verschillende leenvormen. Het is heel eenvoudig te dure leningen de rode kaart te geven. De leugendetectorTest uw lening op mogelijke valkuilen. Independer vergelijkt de rentes van nagenoeg alle aanbieders van leningen in Nederland. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Test het nu met de Nationale Leentest en bespaar honderden euro's. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Het kan bij The Royal Bank of Scotland! Of u nu een nieuwe lening wilt afsluiten of uw huidige te dure lening wilt oversluiten.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu