De overheid geeft hier dus absoluut het verkeerde voorbeeld.Lening Overheid De Kirch Gruppe ziet af van de lening van de Opbouwbank voor Beieren LfA en sust daarmee politieke heibel. Der Spiegel zelf komt tot een som van 6 miljard, op grond van berekeningen gegevens van Kirch-concurrent Bertelsmann. You are currently browsing the archives for the Overheid category. Minister Gerrit Zalm heeft op het gebied van lenen goede stappen gezet. De overheid geeft hier dus absoluut het verkeerde voorbeeld. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Startersleningen op de huizenmarkt werken averechts. Het door mij zeer gerespecteerde Nibud slaat hier de plank volledig mis.

Wij bespreken de bauxietsector naar aanleiding van diverse discussies die wij in Suriname hebben gehad. Het Nibud vindt het verstandig dat studenten geld lenen bij de IBG. Begin oktober wisten de media te melden dat studenten er op los lenen. Studenten moeten namelijk opschieten met hun studie.

Aandelenbeurzen hebben wereldwijd een zeer goed jaar achter de rug. De bank Credit Suisse First Boston schat DF1's kosten echter op een slordige 3,8 miljard DM. De meeste kredietreclames voldoen niet aan de regels. Maar het is ook bittere noodzaak om te lenen bij de IBG. Wij gaan in op een belangrijke bron van kapitaal voor de economische ontwikkeling van Suriname.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu